L-glutamin för tarm

L-glutamin för tarm kan vara bra att satsa på, Klicka här för att se bra produkter för just detta. Tarmen är där hälsan börjar kan man säga. För det är där som den större delen av ditt immunförsvar finns. Glutamin är bra eftersom att det så att säga fungerar som ett bränsle för tarmens celler. Det är ett ämne som är viktigt för att tarmen ska må bra. Brist på glutamin kan uppstå vid:

  • Stress
  • Hård träning
  • Olika magbesvär

Använda L-glutamin för din tarmhälsa

Att använda dig av L-glutamin för tarm kan vara bra för att boosta din tarmhälsa. Glutamin, eller L-glutamin är en icke-essentiell aminosyra. Din kropp kan tillverka den på egen hand, men i vissa fall kan det behövas ett extra tillskott av det.

När du är stressad, tränar hårt eller har någon form av magbesvär, så kan det bli brist på glutamin. Då är det bra att på egen hand tillföra det till din kropp igen. Det enklaste är att göra det med hjälp av ett bra tillskott. Ett sådant kan du hitta hos CellOptimum.

Bra tillskott med L-glutamin

Hos CellOptimum finns det ett bra tillskott som heter Collagen-Prebiotics L-Glutamine. Detta tillskott har tagits fram för att ge support till magen och tarmen på bra sätt. I detta tillskott finns det kollagen, prebiotika och glutamin. Även vitamin C. Så vill du boosta din tarm och mage på bra sätt, så kan detta tillskott vara för dig.

Hos CellOptimum kan du även hitta en hel del andra bra tillskott och andra bra produkter för olika delar av din kropp.